ÜLKE SEMİNERLERİMİZİ BAŞARIYLA TAMAMLADIK. EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Dr.Neval KONUK Hocamızın sunduğu Romanya’daki Osmanlı Türk Kültür Varlıkları konferansıyla ROMANYA Ülke Seminerimizi ve iki yıldır sürdürdüğümüz tüm Balkan Ülke seminerlerimizi tamamlamış bulunuyoruz.
Birbirinden değerli konuşmalarıyla bizleri aydınlatan tüm konuşmacılara, Romanya programının koordinatörü Gülten ABDULA ve Melek TABAK ile, Moderatörümüz Dr.Gökalp KÜÇÜK, grafik tasarlarımızı yapan Murat DERİN’e, Yönetim Kurulumuza ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz.
Önümüzdeki hafta RAMAZAN’ın başlayacak olması ve ülkemizin girdiği seçim atmosferi nedeniyle özel bazı çalışmalar haricinde bir süre konferanslarımıza ara vereceğiz. Uygun bir zaman içinde tüm takipçilerimiz ve dostlarımızla .ok güzel ve farklı projelerde tekrar beraber olmak üzere selam, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Süheyl ÇOBANOĞLU
RUBASAM Başkanı

Sosyal Medyada Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

BENZER İÇERİKLER

2025 RUBASAM ONUR ÖDÜLÜ

Dış İşleri Bakanlığındaki meslek hayatı boyunca Balkan Türklerine önemli hizmetlerde

ANAYASA KONFERANSIMIZI YAPTIK

Prof.Dr Süheyl BATUM’un değerli tecrübe ve bilgilerini paylaştığı “ANAYASA” konferansıyla

KONFERANS…

Yeni çözüm sürecinde yine gündeme getirilen yeni Anayasa talepleri ışığında